Bestellen
Uw naam- en custom made buttons bestelt u – via onze webwinkel – eenvoudig online.

Verzendkosten
De verzendkosten worden op basis van gewicht en volgens de tarieven van PostNL berekend. De kostprijs voor verzending wordt altijd vooraf berekend en wordt tijdens de voortgang van het bestelproces getoond.

Betalen
U heeft de volgende betaalmethodes tot uw beschikking om opdrachten veilig bij Papaver Buttons af te rekenen.

  • iDeal
    Veilig en vertrouwd afrekening via uw Nederlandse bankrekening.
  • Mr. Cash
    Veilig en vertrouwd afrekening via uw Belgische bankrekening.
  • PayPal en Creditcard
    Veilig betalen met uw PayPal account of met uw Creditcard als u (nog) geen PayPal account heeft.PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.com

De internetkassa van Papaver Buttons wordt verzorgt door Sisow en PayPal.

Staffel Korting
Staffelkorting wordt berekend over het aantal producten welke u bestelt en worden bij producten afzonderlijk in uw winkelmand weergegeven. Zie ook de lijst met staffelkortingen.

Controle Custom Made Buttons
Papaver Buttons controleert altijd – voor wij overgaan tot het productieproces – of het ontwerp aan alle specificaties voldoet die nodig zijn voor het maken van een ‘nette’ button. Zo controleren wij of alle gebruikte foto’s en afbeeldingen voldoen aan de afdrukeisen (resolutie, scherpte na afdrukken enz.) en of de door u gebruikte teksten, ook na productie nog leesbaar (normale leesafstand ± 50 cm.) zijn. Daarnaast wordt gecontroleerd of de button-randen netjes overlopen en proberen wij een juiste inschatting te maken of u tevreden zult zijn over het uiteindelijke eindresultaat.

Indien het ontwerp niet voldoet, of wanneer wij twijfels hebben over het uiteindelijke eindresultaat, dan nemen wij – per e-mail of telefonisch – contact met u op.

Productie en Levertijd
De standaard levertijd voor het uitvoeren van uw opdracht is 10 tot 15 werkdagen. Voor kleinere opdrachten, tot ± 25 stuks, is de levertijd doorgaans maar 2 tot 5 werkdagen. Indien niet anders is overeengekomen worden genoemde levertijden binnen dit tijdsbestek gerealiseerd.

Spoed Service
Afhankelijk van de drukte op het moment en het volume van uw opdracht, is in overleg een snellere levertijd bespreekbaar en wellicht ook mogelijk. We hebben per slot van rekening allemaal wel eens haast.
Voor deze spoedservice worden geen extra kosten in rekening gebracht. Echter kunt u alleen van deze spoedservice gebruik maken wanneer de organisatorische planning binnen het bedrijf dit toelaat.
Informeer bij twijfel of vragen, vooraf naar de mogelijkheden.